* Air kene la masak dulu. Takkan nak bagi minum air paip.
* Better masak air guna heater. Kalau takde heater pakai la cerek.
* Tuang air panas dalam teko bubuh teh sampai kaler jadi kaler teh. Takkan kaler sirap pulak.
* Last skali bubuh gula secukup rasa. Jangan la manis-manis dan jangan tawar sangat.
SIAPP!
Ni bukan teh. |
Benda-benda yang dilarang ketika membuat teh. TAKE NOTE! PENTING NI!
* JANGAN MASAK AIR GUNA PERIUK. LAGI-LAGI PERIUK TU KORANG GUNA NAK REBUS CILI.
* CAWAN YANG KORANG HIDANG PASTIKAN DAH BASUH.
* ORANG MALAYSIA KEBANYAKAN MENGHIDAP SAKIT KENCING MANIS. TOLONG KURANGKAN GULA.
Kalau tak hasilnya macam aku minum teh tadi. Lain dari yang lain. Teh O pedas bau Sardin. Nice!
1 comments:
hambek ko.. kene tag.. gi kat cni... http://xperghx.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html ... ahahahha
Post a Comment